Vigtig meddelelse

Fra den 2023-10-10 har n-gen.net CMS fået en ny master server. Det betyder, at Update Servicen til dit n-gen.net CMS ikke virker før referencen til den nye server er opdateret. Se her hvordan man retter referencen på mindre end 2 minutter...

Support Cube

Nyheder

Opdatering 2021-06-05:
Grundlovsdag: 173 års demokrati!
Vi har besluttet at flytte alle nyheder til  n-gen.net hoved-site. Det betyder at denne kolonne ikke opdateres i fremtiden.

Opdatering 2021-06-02:
Opdatering af dit n-gen.net CMS har aldrig været lettere! På opfordring har "Systemfil Opdateringssystemet" fået en kraftig overhaling: Med blot tre klik kan du nu opdatere dine systemfiler på dit n-gen.net CMS.
Læs mere om funktionaliteten her...

Opdatering 2020-12-14:
Webmaster / Admin interfacet er opgraderet. Den seneste version af n-gen.net CMS understøtter nu et helt nyt Admin-bånd i bunden af siderne. Men vi har selvfølgelig beholdt den hidtidige Webmasters Terning. Læs mere om Admin interface...

Du har fundet alle den Hjælp & Support til n-gen.net CMS du behøver.

This page in English?

Hvad er n-gen.net CMS?

n-gen.net CMS er et enkelt gratis og brugervenligt Content Management System ( ~ indholdsstyringssystem). Med n-gen CMS kan du let styre layout og udseende , funktionalitet og indhold af dit website -- det eneste du behøver er en browser!

Kendskab til Hypertext Markup Language (HTML), Cascading Style Sheets (CSS) eller databaser er på ingen måde en nødvendighed for at vedligehold et website bygget på n-gen.net CMS.
n-gen.net CMS er designe for dem, der ønsker en let måde at oprette og vedligeholde meget dynamiske websites med meget begrænset eller helt uden kendskab til teknologierne bag systemet -- fra enhver browser.

Dette website er dedikeret til online hjælp til n-gen CMS version 1.0 eller nyere. Det indeholder installationsanvisninger, beskrivelser af system og moduler helt ned på fil-niveau såvel som et omfattende bibliotek af instruktionsvideoer og kontekstafhængig hjælp; alt sammen for at gøre din hverdag med n-gen.net CMS nemmere.

Kom i gang

Lær n-gen.net CMS med en instruktør - læs mere...
      Lær n-gen.net CMS ved selvstudie - læs mere...
      Se denne vejledning for at øge din produktivitet...
  Du skal registrere dig for at få adgang til kursusmaterialet.

Du kan læse om systemkravene på Installations-siden.

Om dette website

I menuen herover finder du mange af de emner, der relaterer sig til n-gen.net CMS installation, brug og vedligeholdelse. Skønt det underliggende n-gen.net CMS er responsivt i dets design, så ses indholdet bedst i en browser på en skærm af en vis størrelse - som fx en PC eller bærbar PC.

Sitet  er informativt og indeholder dybdegående instruktioner og tips til n-gen.net CMS. Hvis du savner banner-reklamer, annoncer eller tredjeparts cookies, etc., så er du kommet det forkerte sted hen: Her er simpelthen ikke nogen reklamer, og vi fører ikke statistik eller indsamler eller udveksler brugeroplysninger!

Sitet er under kontinuerlig udvikling. Så hav derfor masser af tålmodighed med både form og indhold. Hvis ikke du finder det du søger eller der er emnet som er utilstrækkeligt dækket, så tøv ikke men send os en mail på n-gen@n-gen.net.

Søster site

n-gen.net CMS har også et engelsksproget søster site til dette
Hjælp & Support site.
Grundet begrænsede ressourcer har det engelsksprogede site første prioritet. Det betyder at de to sites ikke er 1:1 kopier af hinanden og at nogle af sidernes tekst og billeder på dette "Hjælp & Support Site" fortsat er på engelsk.

Sitet er under kontinuerlig udvikling. Så hav derfor masser af tålmodighed med både form og indhold. Hvis ikke du finder det du søger eller der er emnet som er utilstrækkeligt dækket, så tøv ikke men send os en mail på n-gen@n-gen.net.

Last updated 17-01-2024 14:50:23